• e shtunë, 13 korrik 2024

Pa rrymë nesër pjesë të Gjorçe Petrovit, Butelit dhe Ilindenit

Pa rrymë nesër pjesë të Gjorçe Petrovit, Butelit dhe Ilindenit

Shkup, 19 qershor 2024 (MIA) - Pa rrymë nesër do të jenë një pjesë e komunës së Gjorçe Petrovit, Butelit dhe Ilindenit.

Siç informojnë nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza, në periudhën prej orës 9 deri në orën 12 në Gjorçe Petrov rrymë nuk do të kenë shfrytëzuesit e fshatit Vollkovë pjesa e lagjes 102, shtëpitë drejt rrugës për fshatin Orman.

Në Butel, rrymë nuk do të ketë prej orës 9 deri në orën 11 një pjesë e rrugës "Radishanska" majtas, rruga "Bell Kamen".

Shfrytëzuesit nga një pjesë e fshatit Mreshevcë në komunën e Ilindenit rrymë nuk do të kenë prej orës 9 deri në orën 15. rq/

Foto: arkivi i MIA-s

QËNDRONI TË LIDHUR