• вторник, 16 јули 2024
Изложба „Метаморфози“ на  Панде Петровски во галеријата „Остен“

Изложба „Метаморфози“ на Панде Петровски во галеријата „Остен“

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Во галерија „Остен“ вечер  ќе биде от...

Image

Остани поврзан