• среда, 22 мај 2024
Се уредува пристапот до месноста ,,Скокото

Се уредува пристапот до месноста ,,Скокото" во делчевското село Габрово

Делчево, 25 февруари 2024 (МИА) - Во делчевското село Габрово се уредува пристапот до месноста „Скок...

Image

Остани поврзан