• вторник, 16 јули 2024
Неексплодирани убојни средства од Првата светска војна пронајдени во прилепскиот регион

Неексплодирани убојни средства од Првата светска војна пронајдени во прилепскиот регион

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Регионалниот центар за управување со кризи - Битола информира дека вчера...

Image

Остани поврзан