• вторник, 18 јуни 2024
Бесплатен влез во музеите и на локалитетите по повод Светскиот ден на спомениците и локалитетите

Бесплатен влез во музеите и на локалитетите по повод Светскиот ден на спомениците и локалитетите

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - По повод 18 Април, Светскиот ден на спомениците и археолошките локалит...

Image

Остани поврзан