• недела, 26 мај 2024
Комисиска расправа по Предлог-законот за нефер трговски практики

Комисиска расправа по Предлог-законот за нефер трговски практики

Скопје, 5 март 2024 (МИА) – Предлог-законот за забрана на нефер трговски практики во синџирот на сна...

Image

Остани поврзан