• среда, 19 јуни 2024
ЛДК: Владата лаже дека Косово напредувало во меѓународните индекси

ЛДК: Владата лаже дека Косово напредувало во меѓународните индекси

Приштина, 8 април 2024 (МИА) – Опозицискиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК) ги нарече невистинити...

Image

Остани поврзан