• вторник, 18 јуни 2024
Аеродромот во данскиот град Билунд евакуиран по дојава за поставена бомба

Аеродромот во данскиот град Билунд евакуиран по дојава за поставена бомба

Билунд, 20 април 2024 (МИА) - Аеродромот во данскиот град Билунд денеска е евакуиран по дојава за по...

Image

Остани поврзан