• среда, 17 јули 2024
Балетот „Заспаната убавица“ на фестивалот „Мајски оперски вечери“

Балетот „Заспаната убавица“ на фестивалот „Мајски оперски вечери“

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - На 52. „Мајски оперски вечери“ вечер од 20...

Image

Остани поврзан