• недела, 14 јули 2024
Ултрамаратонката Радмила Јованова за МИА: Верувајте во своите соништа и борете се за нив

Ултрамаратонката Радмила Јованова за МИА: Верувајте во своите соништа и борете се за нив

Штип, 19 мај 2024 (МИА) - Пред повеќе од една година ја истрчав мојата прва трка над 100 километри....

Image

Остани поврзан