• вторник, 18 јуни 2024
Управен расправаше по тужбата на АСЈО за одлуката на ДКСК – одлуката ќе ја објави вечерва

Управен расправаше по тужбата на АСЈО за одлуката на ДКСК – одлуката ќе ја објави вечерва

Скопје, 22 април 2024 (МИА) – Управниот суд денеска одржа јавна расправа по предметот по поднесената...

Image

Остани поврзан