• недела, 19 мај 2024
Ховениер кај Османи на разговори за забраната на српскиот динар во Косово

Ховениер кај Османи на разговори за забраната на српскиот динар во Косово

Приштина, 22 февруари 2024 (МИА) – Претседателката на Косово Вјоса Османи го прими денеска американс...

Западни амбасадори кај Курти за забраната на српскиот динар во Косово

Западни амбасадори кај Курти за забраната на српскиот динар во Косово

Приштина, 21 февруари 2024 (МИА) – Амбасадорите на Германија, Франција и Италија во Косово заминаа п...

Image

Остани поврзан