• среда, 19 јуни 2024
Во Бања Лука митинг „Српска те вика“, реакција на иницијатата за усвојување на Резолуцијата за Сребреница во ОН

Во Бања Лука митинг „Српска те вика“, реакција на иницијатата за усвојување на Резолуцијата за Сребреница во ОН

Бања Лука, 18 април 2024 (МИА) - На плоштадот Краина во Бања Лука се одржува митингот „Српска те вик...

Image

Остани поврзан