• среда, 17 јули 2024
Четири години по смртта на Џорџ Флојд се уште нема полициски реформи во САД

Четири години по смртта на Џорџ Флојд се уште нема полициски реформи во САД

Вашингтон, 25 мај 2024 (МИА) - Денеска се навршуваат четири години од смртта на Џорџ Флојд како посл...

Image

Остани поврзан