• среда, 19 јуни 2024
Француските и британските војници првпат заедно парадираа во Лондон и Париз

Француските и британските војници првпат заедно парадираа во Лондон и Париз

Лондон, 8 април 2024 (МИА) - Француски војници денеска по првпат им се придружија на своите британск...

Image

Остани поврзан