• вторник, 18 јуни 2024
„Да ги заштитиме нашите шуми од пожари“- едукативна кампања на Противпожарниот сојуз на Македонија

„Да ги заштитиме нашите шуми од пожари“- едукативна кампања на Противпожарниот сојуз на Македонија

Скопје, 14 јуни 2023 (МИА) - „Да ги заштитиме нашите шуми од пожари“ е насловот на кампањата која де...

Image

Остани поврзан