• среда, 17 јули 2024
Спречен шверц на поголема количина производи за широка потрошувачка од Косово кон Северна Македонија

Спречен шверц на поголема количина производи за широка потрошувачка од Косово кон Северна Македонија

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Кај место викано „Тракаљачко маало“ во атар на скопското село Танушевци,...

Image

Остани поврзан