• четврток, 30 мај 2024
Претседателот на унгарскиот Парламент ја потпиша ратификацијата на членството на Шведска во НАТО

Претседателот на унгарскиот Парламент ја потпиша ратификацијата на членството на Шведска во НАТО

Будимпешта, 2 март 2024 (МИА) - Претседателот на унгарското Државно собрание, Ласло Ковер, денеска ј...

Image

Остани поврзан