• вторник, 25 јуни 2024
СНСД во Парламентот на БиХ бара поништување на одлуките на Шмит

СНСД во Парламентот на БиХ бара поништување на одлуките на Шмит

Бањалука, 18 април 2024 (МИА) - Пратеничкиот клуб на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД) де...

Image

Остани поврзан