• недела, 26 мај 2024
Фридом хаус: Србија бележи најголем пад на слободите во Европа

Фридом хаус: Србија бележи најголем пад на слободите во Европа

Белград, 29 февруари 2024 (МИА) - Според овогодинешниот извештај на организацијата Фридом Хаус за ст...

Image

Остани поврзан