• понеделник, 17 јуни 2024
Прв меѓународно акредитиран имплантолошки Конгрес во Скопје

Прв меѓународно акредитиран имплантолошки Конгрес во Скопје

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Во Скопје од денеска до 20 април, ќе се одржи првиот меѓународно акред...

Image

Остани поврзан