• вторник, 18 јуни 2024
ХОПС-25 години борба за општество во кое сите се еднакви и никој не е оставен на маргините

ХОПС-25 години борба за општество во кое сите се еднакви и никој не е оставен на маргините

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Здружението ХОПС – Опции за здрав живот Скопје денеска одбележува 25 г...

Image

Остани поврзан