• понеделник, 17 јуни 2024
Бизнис делегации од Северна Македонија и Грција ќе одржат средба во Солун на 13 јуни

Бизнис делегации од Северна Македонија и Грција ќе одржат средба во Солун на 13 јуни

Атина, 22 април 2024 (МИА) – Можностите за проширување и зајакнување на економската соработка меѓу С...

Image

Остани поврзан