• сабота, 25 мај 2024
Кај Амазон пронајден нов вид џиновски анаконди - најголеми досега

Кај Амазон пронајден нов вид џиновски анаконди - најголеми досега

Лос Анџелес, 23 февруари 2024 (МИА) - Џиновскa анаконда - вид за којшто се смета дека е најголем во...

Image

Остани поврзан