• недела, 14 јули 2024
Промовирана првата група слушатели по македонски јазик во Тирана

Промовирана првата група слушатели по македонски јазик во Тирана

Тирана, 15 мај 2024 (МИА) - Во просториите на Факултетот за странски јазици при Универзитетот во Тир...

Image

Остани поврзан