• вторник, 16 јули 2024
Натпревар во прецизно слетување со едрилица

Натпревар во прецизно слетување со едрилица

Скопје, 24 мај 2024 (МИА) – На Спортскиот аеродром Скопје, денеска со почеток од 12:00 часот, како и...

Image

Остани поврзан