• вторник, 16 јули 2024
МТЕЛ нов партнер на Пасворд Продукција, поддршка за Д Фестивал, Таксират и ПИН конференцијата

МТЕЛ нов партнер на Пасворд Продукција, поддршка за Д Фестивал, Таксират и ПИН конференцијата

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Телекомуникацискиот оператор МТЕЛ и Пасворд продукција договорија сорабо...

Image

Остани поврзан