• среда, 19 јуни 2024
САД очекуваат Иран да го нападне Израел, но не и да бидат вовлечени во нова војна

САД очекуваат Иран да го нападне Израел, но не и да бидат вовлечени во нова војна

Вашингтон, 12 април 2024 (МИА) – САД очекуваат ирански напад врз Израел, но таков што нема да биде д...

Image

Остани поврзан