• недела, 14 јули 2024
Костадиновска-Стојчевска: Создадовме цврст темел за Комисијата за управување со Охридскиот Регион успешно да продолжи со работa

Костадиновска-Стојчевска: Создадовме цврст темел за Комисијата за управување со Охридскиот Регион успешно да продолжи со работa

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Министерката за култура и претседателка на Националната комисија на УНЕС...

Image

Остани поврзан