• понеделник, 27 мај 2024

Министерска конференција на Западен Балкан за квалитет и обезбедување квалитет во високото образование (во живо)

Министерска конференција на Западен Балкан за квалитет и обезбедување квалитет во високото образование (во живо)

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија и Секретаријатот на иницијативата за образовни реформи во Југоисточна Европа ERI SEE организираат „Министерска конференција на Западен Балкан за квалитет и обезбедување квалитет во високото образование“. 

 

Фото: МИА архива

Остани поврзан