• среда, 17 април 2024

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Петар Петковски од СДСМ

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Петар Петковски од СДСМ

Скопје, 2 април 2024 

Почитувани,

Во однос на Арачиновскиот Европски фронт на СДС и ДУИ имаме само едно прашање за кое што молиме за одговор, а тоа е согласно кој дел од преговорите со ЕУ и кое поглавје е ова пукање во Арачиново?

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

—————————————————————————————————————————

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

фото: МИА архива 

Остани поврзан