• четврток, 22 февруари 2024

Распишана меѓународна потерница по Љупчо Палевски

Распишана меѓународна потерница по Љупчо Палевски

Скопје, 4 декември 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи распиша меѓународна потерница по Љупчо Палевски.

 - Љупчо Палевски род.12.12.1964 год. во Скопје се бара со меѓународна потерница за истрага за кривични дела „грабнување" и "убиство“ по издадена наредба XV KO бр 3047/23 од Основното јавно обвинителство Скопје, објавено е на веб страницата на МВР. цр/


 

 

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан