• среда, 27 септември 2023

Поради одрон кај Љубаништа, прекинат сообраќајот на патот Охрид-Свети Наум

Поради одрон кај Љубаништа, прекинат сообраќајот на патот Охрид-Свети Наум

Скопје, 3 јуни 2023 (МИА) - Поради одрон на патот во целосен прекин е сообраќајот на регионалниот пат Охрид - Свети Наум, кај селото Љубаништа. 

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на овој регионален пат е од 19:15 часот. ев/

ФОТО: Лого АМСМ

 

Остани поврзан