• среда, 12 јуни 2024

Одбележување на Денот на македонските пожарникари (во живо)

Одбележување на Денот на македонските пожарникари (во живо)

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Одбележување на Денот на македонските пожарникари - 20 Мај, во организација на Град Скопје.

Фото: МИА архива

Остани поврзан