• e martë, 16 korrik 2024
Takim i ministrit Murtezani me ambasadorin italian Silvestri

Takim i ministrit Murtezani me ambasadorin italian Silvestri

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Mbështetja e Italisë është e rëndësisë së...

Takimi i ministrit Lutkov me euroambasadorin Gir

Takimi i ministrit Lutkov me euroambasadorin Gir

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Kulturës dhe Turizmit, Zoran L...

Takimi lamtumirës Mucunski - Norman

Takimi lamtumirës Mucunski - Norman

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme, Timço Mucunski,...

Janevska - Vandellt: Arsimi dual sipas modelit gjerman është përfitim i madh për vendin dhe do të vazhdojë të zgjerohet

Janevska - Vandellt: Arsimi dual sipas modelit gjerman është përfitim i madh për vendin dhe do të vazhdojë të zgjerohet

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Bashkëpunimi i suksesshëm me AHK Maqedonia e Veriut, pjesë e rrjetit t...

Takim Mucunski-Presker

Takim Mucunski-Presker

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë...

Filkov-Pandov: Reforma të menjëhershme për përmirësimin e kushteve në burgje

Filkov-Pandov: Reforma të menjëhershme për përmirësimin e kushteve në burgje

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Gjendjet dhe kushtet në institucionet ndë...

Mickoski në takim me diasporën në Nju-Jork: Të bashkohemi në ndërtimin e së ardhmes së Maqedonisë

Mickoski në takim me diasporën në Nju-Jork: Të bashkohemi në ndërtimin e së ardhmes së Maqedonisë

Shkup, 13 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Hristijan M...

Fillkov - Bomgartner: Ndihmë franceze për reformën në sektorin gjyqësor dhe për integrimin evropian

Fillkov - Bomgartner: Ndihmë franceze për reformën në sektorin gjyqësor dhe për integrimin evropian

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Bashkëpunimi mes Maqedonisë së Veriut dhe Francës në lëminë e gjyqësor...

Mucunski - Sijarto: Hungaria si kryesuese me BE-në do të bëjë përpjekje për përshpejtimin e procesit të zgjerimit të Unionit

Mucunski - Sijarto: Hungaria si kryesuese me BE-në do të bëjë përpjekje për përshpejtimin e procesit të zgjerimit të Unionit

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë...

Orban takon Trampin në kuadër të

Orban takon Trampin në kuadër të "misionit të paqes" së vetëshpallur

Uashington, 12 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri i Hungarisë Viktor Orban është takuar me ish preside...

Filloi takimi mes Bajdenit dhe Zelenskit në Uashington

Filloi takimi mes Bajdenit dhe Zelenskit në Uashington

Uashington, 11 korrik 2024 (MIA) - Në margjina të samitit të NATO-s në Uashington filloi takimi...

Takim Mickoski - Orban: Është arritur marrëveshje për bashkëpunim special financiar me Hungarinë

Takim Mickoski - Orban: Është arritur marrëveshje për bashkëpunim special financiar me Hungarinë

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri i Maqedonisë, Hristian Mickoski sot në Uashington, SHBA,...

Ministri Minçev realizoi takim me drejtoreshën e ReSPA-së, Maja Hanxhiska Trendafillova

Ministri Minçev realizoi takim me drejtoreshën e ReSPA-së, Maja Hanxhiska Trendafillova

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Administratës publike Goran Mi...

Durmishi - Bomgartner: Potenciale për zgjerim të bashkëpunimit me Francën në sferën e energjetikës, investimeve dhe turizmit

Durmishi - Bomgartner: Potenciale për zgjerim të bashkëpunimit me Francën në sferën e energjetikës, investimeve dhe turizmit

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Ekonomisë dhe Punës, Besar Durmishi realizoi sot takim me a...

Mickoski për bisedën me Gllavçevin: Të relaksohen marrëdhëniet, të shikohet në të ardhmen edhe të shfrytëzohen mundësitë për bashkëpunim

Mickoski për bisedën me Gllavçevin: Të relaksohen marrëdhëniet, të shikohet në të ardhmen edhe të shfrytëzohen mundësitë për bashkëpunim

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri Hristijan Mickoski në Fejsbuk publikoi se në margjinat e...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR