• e hënë, 15 korrik 2024
Ministrja Janevska u takua me Metju Lonson, ambasador i Mbretërisë së Bashkuar

Ministrja Janevska u takua me Metju Lonson, ambasador i Mbretërisë së Bashkuar

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Vesna Ja...

MASH: Nga sot nis aplikimi elektronik për akomodim në konviktet për student në vitin akademik 2024-2025

MASH: Nga sot nis aplikimi elektronik për akomodim në konviktet për student në vitin akademik 2024-2025

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton studentët e regjistruar në in...

Janevska: Prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe do të vendosin se ku do të mësojë fëmija i tyre

Janevska: Prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe do të vendosin se ku do të mësojë fëmija i tyre

Shkup, 11 korrik 2024 Prindërve të fëmijëve me aftësi ndryshe në pajtueshmëri me vlerësimin...

MASH do të analizojë se në cilat shkolla ka kushte për mësim me një ndërrim, planifikohet që kopshtet në të ardhmen të jenë në kompetenca të saja

MASH do të analizojë se në cilat shkolla ka kushte për mësim me një ndërrim, planifikohet që kopshtet në të ardhmen të jenë në kompetenca të saja

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA)- Qeveria e re do të bëjë çdo gjë që është e mundur për të reduktuar prit...

Takimi i ministres Janevska me ambasadorin francez Baumgartner

Takimi i ministres Janevska me ambasadorin francez Baumgartner

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Prof. Dr. Vesna Janevska sot realizoi...

Pyetësor nga MASH për mësimdhënësit dhe opinionin nëse duhet të ketë pushim pranveror në vitin shkollor 2024-2025

Pyetësor nga MASH për mësimdhënësit dhe opinionin nëse duhet të ketë pushim pranveror në vitin shkollor 2024-2025

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës konsulton shkollat dhe publikun për o...

MASH dhe BZHA  fillojnë  konsultim publik për programet mësimore për klasën e shtatë, të tetë dhe të nëntë

MASH dhe BZHA fillojnë konsultim publik për programet mësimore për klasën e shtatë, të tetë dhe të nëntë

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA)- Të gjithë palët e përfshira  në procesin edukativo -arsimor mund të...

Është ndërprerë Konkursi për botimin e teksteve për arsimin fillor nëntëvjeçar

Është ndërprerë Konkursi për botimin e teksteve për arsimin fillor nëntëvjeçar

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA)- Është ndërprerë konkursi për botimin e teksteve shkollore për arsimin fi...

Vazhdon pagesa e mbështetjes financiare të papaguar për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme

Vazhdon pagesa e mbështetjes financiare të papaguar për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA)-  Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) informon  se kompensi...

Qeveria vendosi të shtyjë zbatimin e Konceptit për klasën e shtatë, tetë dhe të nëntë

Qeveria vendosi të shtyjë zbatimin e Konceptit për klasën e shtatë, tetë dhe të nëntë

Shkup, 5 korrik 2024 (MIA) - Me vendimin e Qeverisë sot fillojnë ndrysh...

Edhe nxënësit e klasave të shtata do të kenë tekste shkollore nga shtatori, MASH dhe BZHA gjetën zgjidhje të përkohshme

Edhe nxënësit e klasave të shtata do të kenë tekste shkollore nga shtatori, MASH dhe BZHA gjetën zgjidhje të përkohshme

Shkup, 5 korrik 2024 (MIA) - Nxënësit që nga 1 shtatori do të jenë në klasën e shtatë do t'i përdori...

MASH: Nën udhëheqjen e re, MASH-i fillon në mënyrë sistematike t'i zgjidhë sfidat e të rinjve

MASH: Nën udhëheqjen e re, MASH-i fillon në mënyrë sistematike t'i zgjidhë sfidat e të rinjve

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës është njoftuar me situatën në të cilën...

Nëse mundësohen kushte të mira do të ketë mësim në gjuhën shqipe, thotë Janevska për problemin në Çashkë

Nëse mundësohen kushte të mira do të ketë mësim në gjuhën shqipe, thotë Janevska për problemin në Çashkë

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Mësim në gjuhën shqipe në komunën e Çashkë...

MASH-i përmes debatit të gjerë do ta ndryshojë konceptin për arsimin inkluziv

MASH-i përmes debatit të gjerë do ta ndryshojë konceptin për arsimin inkluziv

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Minsitria e Arsimit dhe Shkencës përm...

Këto ditë do të kumtohet nga cilat libra do të mësohet në klasën e shtatë, është e mundur shtyrja e Konceptit për klasë të shtatë, të tetë dhe të nëntë

Këto ditë do të kumtohet nga cilat libra do të mësohet në klasën e shtatë, është e mundur shtyrja e Konceptit për klasë të shtatë, të tetë dhe të nënt...

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Byroja për zhvillim të arsimi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR