• e mërkurë, 24 korrik 2024
Takim lamtumirës i ministrit Misajllovski me ambasadorin kinez Xhang Xuo

Takim lamtumirës i ministrit Misajllovski me ambasadorin kinez Xhang Xuo

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Mbrojtjes, Vllado Misajlovski sot realizoi takim lamtumirës...

Durmishi: Vazhdimësia e rritjes së bashkëpunimit me Çekinë është prioriteti ynë

Durmishi: Vazhdimësia e rritjes së bashkëpunimit me Çekinë është prioriteti ynë

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Ekonomisë dhe Punës Besar Durm...

Takimi i ministrit Toshkovski me ambasadorin japonez Kazuja

Takimi i ministrit Toshkovski me ambasadorin japonez Kazuja

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot zhvilloi takim pun...

Takim i ministrit Murtezani me përfaqësuesen e USAID-it, Dajbl

Takim i ministrit Murtezani me përfaqësuesen e USAID-it, Dajbl

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministri për Çështje Evropiane, Orhan Mur...

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, u takua me ambasadoren e Norvegjisë në Maqedoninë e Veriut, Kristin Melsom

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, u takua me ambasadoren e Norvegjisë në Maqedoninë e Veriut, Kristin Melsom

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, sot u takua...

Takim i përfaqësuesve të Asociacionit të tv stacioneve tokësore kombëtare me ministrin Andonovski

Takim i përfaqësuesve të Asociacionit të tv stacioneve tokësore kombëtare me ministrin Andonovski

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Përfaqësuesit e Asociacionit të tv stacioneve tokësore kombëtare, AMM...

Siljanovska Davkova priti delegacionin nga

Siljanovska Davkova priti delegacionin nga "Rambl", "Kantor Ficxherald" dhe koorporata Tramp për mediume dhe teknologji

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davk...

Arsim dual për më shumë praktikë edhe në universitete, njoftojnë Janevska dhe Azeski

Arsim dual për më shumë praktikë edhe në universitete, njoftojnë Janevska dhe Azeski

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Përveç në shkollat e mesme, arsimi dual të zbatohet edhe në universite...

Oda ekonomike dëshiron takim me sindikatat për

Oda ekonomike dëshiron takim me sindikatat për "të dielën ditë jopune"

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Oda ekonomike dëshiron takim me sindikatat në të cilin do t'i për...

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur Bjorn Gabriel, përfaqësuesin e Bankës Evropiane të Investimeve (BEI)

Presidentja Siljanovska Davkova ka pritur Bjorn Gabriel, përfaqësuesin e Bankës Evropiane të Investimeve (BEI)

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkova sot ka pritur Bjorn...

Ministri Misajllovski në takim me ambasadoren e Mbretërisë së Norvegjisë, Kristin Melsom

Ministri Misajllovski në takim me ambasadoren e Mbretërisë së Norvegjisë, Kristin Melsom

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Mbretëria e Norvegjisë është edhe nj...

Infrastruktura digjitale në fokus të takimit të ministrit Andonovski me përfaqësues të kompanisë Rumble

Infrastruktura digjitale në fokus të takimit të ministrit Andonovski me përfaqësues të kompanisë Rumble

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Mundësi konkrete për bashkëpunim dhe investime në sektorin digjital në...

Takim i ministrit Murtezani me ambasadoren greke Filipidu

Takim i ministrit Murtezani me ambasadoren greke Filipidu

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Çështjeve Evropiane, Orhan Murtezani, sot realizoi takim me...

Taravari - Mellsom: Thellimi i bashkëpunimit në shëndetësi

Taravari - Mellsom: Thellimi i bashkëpunimit në shëndetësi

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari,...

Ministrja Janevska në takim pune me kryetarin e Odës Ekonomike, Azeski

Ministrja Janevska në takim pune me kryetarin e Odës Ekonomike, Azeski

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Odës Ekonomike, Branko Azeski, sot do të ketë takim pune me...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR