• e enjte, 25 korrik 2024
Gashi realizoi në Kuvend takim me zëvendësministrin e Çështjeve islame të Arabisë Saudite

Gashi realizoi në Kuvend takim me zëvendësministrin e Çështjeve islame të Arabisë Saudite

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA)- Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me Avad Al Anzij Bin S...

Gashi takoi rektorin Sunar, në fokus zhvillimi i arsimit

Gashi takoi rektorin Sunar, në fokus zhvillimi i arsimit

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA)- Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me rektorin e Universi...

Takim i Gashit me ambasadoren norvegjeze Melsom

Takim i Gashit me ambasadoren norvegjeze Melsom

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Afrim...

Gashi në takim me përfaqësuesit e Zyres së DCAF-it në Shkup

Gashi në takim me përfaqësuesit e Zyres së DCAF-it në Shkup

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi realizoi takim me Vllado Gjerdovskin...

Takim i Kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin japonez Kazuja

Takim i Kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin japonez Kazuja

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, re...

Kryetari i Kuvendit Gashi realizoi takim me ambasadoren e Ukrainës, Larisa Dir

Kryetari i Kuvendit Gashi realizoi takim me ambasadoren e Ukrainës, Larisa Dir

Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi realizoi takim me ambasadoren e Ukrai...

Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Shkup, 12 korrik 2024 Polemikat rreth simbolikës fetare në hapësirat publike dhe institucion...

Në Kuvend u shënua Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë

Në Kuvend u shënua Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Në Kuvend sot u shënua 11 Korriku - Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit t...

Takim i kryeparlamentarit Gashi me Rusllan Stefançuk, kryetar i Radës Supreme të Ukrainës

Takim i kryeparlamentarit Gashi me Rusllan Stefançuk, kryetar i Radës Supreme të Ukrainës

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Në margjinat e Samitit parlamentar në Uashington, u realizua takim i k...

Mexhiti: Të dy delegacionet e kryesuara nga Gashi dhe Mickoski kanë agjendat e tyre në Samitin e NATO-s në Uashington

Mexhiti: Të dy delegacionet e kryesuara nga Gashi dhe Mickoski kanë agjendat e tyre në Samitin e NATO-s në Uashington

Shkup, 8 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër i...

Tiganj në takim me Gashin: Kroacia edhe më tutje do të angazhohet në Bruksel për hapje sa më të shpejtë të bisedimeve me Maqedoninë e Veriut

Tiganj në takim me Gashin: Kroacia edhe më tutje do të angazhohet në Bruksel për hapje sa më të shpejtë të bisedimeve me Maqedoninë e Veriut

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me Nives Tiganj, ambas...

Gashi e priti në takim lamtumirës ambasadorin holandez, Dirk Jan Kop

Gashi e priti në takim lamtumirës ambasadorin holandez, Dirk Jan Kop

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Afrim Gashi,...

Urimi i kryetarit të Kuvendit, Gashi me rastin e Ditës së pavarësisë së SHBA-së

Urimi i kryetarit të Kuvendit, Gashi me rastin e Ditës së pavarësisë së SHBA-së

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Me rastin e 4 Korrikut - Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, Kryetari i Kuv...

Takimi i kryetarit Gashi me këshilltarin special për Ballkanin Perëndimor

Takimi i kryetarit Gashi me këshilltarin special për Ballkanin Perëndimor

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me këshilltarin specia...

Takimi i kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin spanjoll, Garsia

Takimi i kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin spanjoll, Garsia

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me ambasadorin spanjol...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR