• e enjte, 30 maj 2024
Një diskurs i ndryshëm politik për një ndryshim pozitiv në situatën e përgjithshme në shoqëri

Një diskurs i ndryshëm politik për një ndryshim pozitiv në situatën e përgjithshme në shoqëri

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Uniteti, konstruktiviteti, qëllimi i përbashkët, kolektiviteti, ndjesh...

Në luftën për pushtet dominojnë narrativet për armiq dhe ndarjet

Në luftën për pushtet dominojnë narrativet për armiq dhe ndarjet

Shkup, 24 shkurt 2024 (MIA) - Në vend të frymëzimit, ndarjet dhe "botë bardh e zi". Në vend të fjalë...

Hulumtimi i ISK-së: Aktorët politik dhe mediat bashkëpjesëmarrës në krijimin e

Hulumtimi i ISK-së: Aktorët politik dhe mediat bashkëpjesëmarrës në krijimin e "realitetit" të mbushur me narrativë të dëmshme

Shkup, 18 janar 2024 (MIA) - Aktorët politik në Maqedoni dhe mediat janë bashkëpjesëmarrës në krijim...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR