• e shtunë, 15 qershor 2024
Ndërpritet komunikacioni në rrugën Vesilevë - fshati Gradoshorc për shkak të aksidentit

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Vesilevë - fshati Gradoshorc për shkak të aksidentit

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugën magjistrale Vasilevë-Gradoshorc nga ora 18:...

Një person ka humbur jetën, dy janë lënduar në aksidentin që ka ndodh dje në austradën Kumanovë - Shkup

Një person ka humbur jetën, dy janë lënduar në aksidentin që ka ndodh dje në austradën Kumanovë - Shkup

Kumanovë, 20 maj 2024 (MIA) - Një person e ka humbur jetën në aksi...

Tre të lënduar në një aksident rrugor në Vllae të Shkupit

Tre të lënduar në një aksident rrugor në Vllae të Shkupit

Shkup, 7 maj 2024 (MIA) - Tre persona janë lënduar në një aksident...

Dy viktima në një aksident në autostradën eksprese Shtp-Koçan

Dy viktima në një aksident në autostradën eksprese Shtp-Koçan

Shtip, 20 prill 2024 (MIA) - Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në autostradën eksprese Shtip-K...

Tetë persona të lënduar në aksidentin në rrugën Lisicani – Plasnicë

Tetë persona të lënduar në aksidentin në rrugën Lisicani – Plasnicë

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Tetë persona kanë mbetur të lënduar në një aksident trafiku që ka ndodh...

Shoferi i autobusit turistik nga Maqedonia e Veriut humb jetën në aksidentin në Itali, 12 udhëtarë të lënduar

Shoferi i autobusit turistik nga Maqedonia e Veriut humb jetën në aksidentin në Itali, 12 udhëtarë të lënduar

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Aksidenti i komunikacionit të autobusit turistik nga Maqedonia e Veriut...

Lëndohet një person në aksidentin në Drenovë të Kavadarit, nxirret me ndihmën e zjarrfikësve

Lëndohet një person në aksidentin në Drenovë të Kavadarit, nxirret me ndihmën e zjarrfikësve

Kavadar, 25 mars 2024 (MIA) - Një person është lënduar në aksidentin që ka ndodhur mëngjesin e sotëm...

Dy të mitur janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli nga rruga

Dy të mitur janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli nga rruga

Tetovë, 19 mars 2024 (MIA) - Dy të mitur sot janë lënduar rëndë pasi që automjeti i tyre doli n...

Normalizohet qarkullimi në rrugën Manastir- Prilep

Normalizohet qarkullimi në rrugën Manastir- Prilep

Shkup, 19 mars 2024 (MIA) - Nga ora 11:20 komunikacioni në rrugën Manastir- Prilep zhvillohet normal...

Për shkak të një aksidenti, komunikacioni mes Prilepit dhe Lagovës zhvillohet përgjatë rrugës së vjetër

Për shkak të një aksidenti, komunikacioni mes Prilepit dhe Lagovës zhvillohet përgjatë rrugës së vjetër

Shkup, 19 mars 2024 (MIA) - Për shkak të një aksidenti që ka ndodhur në rrugën Prilep-Manastir, komu...

Rrokulliset cisterna me gaz afër fshatit Vasharejcë të Manastirit, shoferi merr lëndime të lehta

Rrokulliset cisterna me gaz afër fshatit Vasharejcë të Manastirit, shoferi merr lëndime të lehta

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Një cisternë me gaz ​​është rrokullisur në...

SHM e Armatës: Fatkeqësi e lehtë komunikacioni me dëm të pakonsiderueshëm material dhe pa çfarëdo lloj pasojash për shoferin

SHM e Armatës: Fatkeqësi e lehtë komunikacioni me dëm të pakonsiderueshëm material dhe pa çfarëdo lloj pasojash për shoferin

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Gjatë kryerjes së detyrave të dhëna në kuadër të operacionit të NAT...

Shtatë persona të lënduar në aksidentin në autostradën Tetovë- Gostivar

Shtatë persona të lënduar në aksidentin në autostradën Tetovë- Gostivar

Tetovë, 10 mars 2024 (MIA) - Rreth mesditës në autostradën Tetovë- Gostivar ka ndodhur një aksident...

Në një aksident në Kolare humbi jetën një 46 vjeçar nga Shkupi, lëndime të rënda mori edhe një bashkëudhëtare e mitur

Në një aksident në Kolare humbi jetën një 46 vjeçar nga Shkupi, lëndime të rënda mori edhe një bashkëudhëtare e mitur

Ohër, 2 mars 2024 (MIA) - Në një aksident trafiku dje rreth orës 18 në rrugën magjistrale Kërçovë-Go...

Fatkeqësi e rëndë komunikacioni në rrugën Kavadar-Rosoman, tre perona të lënduar

Fatkeqësi e rëndë komunikacioni në rrugën Kavadar-Rosoman, tre perona të lënduar

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Tre persona janë lënduar, prej të cilëve njëri më rëndë, në fatke...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR