• e shtunë, 22 qershor 2024
Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Siljanovska Davkova: Neve na mungon patriotizmi kushtetues

Prilep, 15 prill 2024 (MIA) - Identiteti nuk ndërlidhet për historinë apo kulturën, por lidhet...

ZGJEDHJE 2024/Mickoski: Gordana SiljanovskaDavkova do të mbështetet me nënshkrime nga deputetët dhe qytetarët

ZGJEDHJE 2024/Mickoski: Gordana SiljanovskaDavkova do të mbështetet me nënshkrime nga deputetët dhe qytetarët

Manastir, 25 shkurt 2024 (MIA) - Kandidatja presidenciale e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska-Davko...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR