• e enjte, 25 korrik 2024
Qeveria mori  vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

Qeveria mori vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Qeveria në seancën e sotme të 19-të e shqyrtoi dhe miratoi Inf...

Të hënën do të dihet nëse do të shtrenjtohet polica për sigurimin e detyrueshëm të automjeteve

Të hënën do të dihet nëse do të shtrenjtohet polica për sigurimin e detyrueshëm të automjeteve

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Komisioni i Sigurimit të Autopërgjegjësisë duhet të shqyrtojë Raportin...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR