• e hënë, 22 korrik 2024
Takim i presidentes Siljanovska Davkova me përfaqësuesit e Diasporës së Bashkuar të Maqedonisë

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me përfaqësuesit e Diasporës së Bashkuar të Maqedonisë

Shkup, 20 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska Davkova sot në "Vila Biljana...

Takim i ministrit Toshkovski me Gualano de Godoj, përfaqësues i Zyrës të Komesariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara (UNHCR)

Takim i ministrit Toshkovski me Gualano de Godoj, përfaqësues i Zyrës të Komesariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara (UNHCR)

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ka realizuar taki...

Perinski - Ulman: Zvicra është mbështetës i madh i zhvillimit lokal dhe rajonal

Perinski - Ulman: Zvicra është mbështetës i madh i zhvillimit lokal dhe rajonal

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Qeveria e Zvicrës është mbështetja më e madhe e zhvillimit lokal dhe r...

Mucunski - Fidan: Rritje e këmbimit tregtar, tërheqje të investimeve dhe bashkëpunim më i mirë në turizëm

Mucunski - Fidan: Rritje e këmbimit tregtar, tërheqje të investimeve dhe bashkëpunim më i mirë në turizëm

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Avancim në këmbimin tregtar, tërheqjen e investimeve dhe përmirësimin...

Nikolloski - Silvestri: Kemi potencial për bashkëpunim më të madh ekonomik

Nikolloski - Silvestri: Kemi potencial për bashkëpunim më të madh ekonomik

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri dhe ministri i Trans...

Ageler - Minçev: Përkushtim i përbashkët për promovimin e sundimit të mirë dhe administratë të departizuar publike

Ageler - Minçev: Përkushtim i përbashkët për promovimin e sundimit të mirë dhe administratë të departizuar publike

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ambasadorja e SHBA-së, Angela Ageler dhe ministri i Administratës...

Murtezani - Ludva: U shqyrtuan modalitetet për thellimin e bashkëpunimit lidhur me shfrytëzimin e fondeve të BE-së

Murtezani - Ludva: U shqyrtuan modalitetet për thellimin e bashkëpunimit lidhur me shfrytëzimin e fondeve të BE-së

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri për Çështje Evropiane, Orhan Murtezani, sot u takua edhe me a...

Toshkovski dhe Andonovski biseduan për mundësinë e krijimit të dokumenteve personale elektronike

Toshkovski dhe Andonovski biseduan për mundësinë e krijimit të dokumenteve personale elektronike

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot ka mbajtur takim p...

Takim Murtezani - Dreksler: Demokracia dhe sundimi i të drejtës me rëndësi thelbësore për shtetin

Takim Murtezani - Dreksler: Demokracia dhe sundimi i të drejtës me rëndësi thelbësore për shtetin

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri për Çështje Evropiane, Orhan Murtezani sot në hapësirat e Min...

Takim në Ministrinë e Shëndetësisë për zgjerim të Listës pozitive me medikamente inovative

Takim në Ministrinë e Shëndetësisë për zgjerim të Listës pozitive me medikamente inovative

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Në hapësirat e Minsitrisë së Shëndetësisë u mbajt takim për mundë...

Nikollovski-Loson: Britania e Madhe është partnere shumëvjeçare e Maqedonisë së Veriut

Nikollovski-Loson: Britania e Madhe është partnere shumëvjeçare e Maqedonisë së Veriut

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri dhe minsitër i Transportit, Aleksandar Nikol...

Takim Mickoski - Orban: Marrëdhëniet e mira bilaterale mes dy vendeve do të vazhdojnë në drejtim të përforcimit në sferën e ekonomisë dhe energjetikës

Takim Mickoski - Orban: Marrëdhëniet e mira bilaterale mes dy vendeve do të vazhdojnë në drejtim të përforcimit në sferën e ekonomisë dhe energjetikës

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri Hristijan Mickoski në m...

Takim Murtezani -Ageler: Reformat dhe lufta kundër korrupsionit janë temat kryesore të takimit

Takim Murtezani -Ageler: Reformat dhe lufta kundër korrupsionit janë temat kryesore të takimit

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Ministri për Çështje Evropiane, Orhan Mur...

Në Londër Mickoski në takim të shkurtër me Zelenskin

Në Londër Mickoski në takim të shkurtër me Zelenskin

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Sot në kuadër të Samiti të Bashkësisë politike evropiane në Londër rea...

Takim i Kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin japonez Kazuja

Takim i Kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadorin japonez Kazuja

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, re...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR