• e hënë, 15 korrik 2024
Kuvendi në seancë do të prononcohet për nevojën për miratimin e disa ligjeve me procedurë të shkurtuar

Kuvendi në seancë do të prononcohet për nevojën për miratimin e disa ligjeve me procedurë të shkurtuar

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Kuvendi sot duhet ta fillojë seancën e 10-të, ku në rend të ditës...

Seancë e Komisionit parlamentar për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Seancë e Komisionit parlamentar për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Komisioni parlamentar për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësiv...

Seancë speciale e Këshillit të sigurimit të OKB-së për situatën e vështirë humanitare në Rripin e Gazës

Seancë speciale e Këshillit të sigurimit të OKB-së për situatën e vështirë humanitare në Rripin e Gazës

Nju-Jork, 1 korrik 2024 (MIA) - Këshilli i sigurimit të Kombeve të Bashkuara nesër do të mbajë seanc...

Kuvendi do t'i plotësojë vendet e deputetëve të cilët u bënë ministra

Kuvendi do t'i plotësojë vendet e deputetëve të cilët u bënë ministra

Shkup, 25 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi sot në seancën e tetë duhet të verifikojë mandatet e deputetë...

VMRO-DPMNE përsëriti zotimet themelore të qeverisë së re, LSDM shprehu dyshime se premtimi do të realizohet

VMRO-DPMNE përsëriti zotimet themelore të qeverisë së re, LSDM shprehu dyshime se premtimi do të realizohet

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Deputetët e shumicës dhe opozitës edhe s...

Opozita vlerëson se programi i qeverisë së re është larg premtimeve të bëra

Opozita vlerëson se programi i qeverisë së re është larg premtimeve të bëra

Shkup, 22 qershor 2024 (MIA) - Nuk mund të parashikohet se qeveria e re e udhëhequr nga VMRO-DPMNE d...

Filloi seanca plenare për zgjedhjen e qeverisë

Filloi seanca plenare për zgjedhjen e qeverisë

Shkup, 22 qershor 2024 (MIA) - Në Kuvend ka filluar seanca plenare për zgjedhjen e qeverisë së propo...

Deri të dielën në mesnatë duhet të zgjidhet qeveria e re, Mickoski pret propozimet për ministra nga partnerët e koalicionit

Deri të dielën në mesnatë duhet të zgjidhet qeveria e re, Mickoski pret propozimet për ministra nga partnerët e koalicionit

Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Seancën parlamentare për zgjedhjen e Qeverisë së re, kryetari i Kuven...

Kuvendi do të nisë seancën e katërt

Kuvendi do të nisë seancën e katërt

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi sot do të fillojë seancën e katërt në të cilën në rend të dit...

Seancë kuvendore për zgjedhje të nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Seancë kuvendore për zgjedhje të nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë sea...

Nesër seanca kuvendore për zgjedhjen e nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Nesër seanca kuvendore për zgjedhjen e nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut nesër do ta mbajë seancë...

Kuvendi me 88 vota “pro” dhe 22 “kundër” i miratoi ndryshimet në Ligjin për administratën shtetërore

Kuvendi me 88 vota “pro” dhe 22 “kundër” i miratoi ndryshimet në Ligjin për administratën shtetërore

Shkup, 8 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi me 88 vota “prp” dhe 22 “kundër” i miratoi ndryshimet dhe plot...

Nuk kaloi as kandidati i tretë për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Nuk kaloi as kandidati i tretë për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Nuk kaloi as kandidati i tretë në vazhdimin e seancës së sotme të Gjyk...

Ixhet Memeti nuk u paraqit në seancën e Këshillit të prokurorëve publikë, mendon të japë dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit

Ixhet Memeti nuk u paraqit në seancën e Këshillit të prokurorëve publikë, mendon të japë dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Ixhet Memeti, anëtari i Këshillit të prokurorëve publikë i cili aktualish...

Apasiev: E Majta nuk do të mbështesë që një shqiptar të jetë kryetar i Kuvendit

Apasiev: E Majta nuk do të mbështesë që një shqiptar të jetë kryetar i Kuvendit

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Deputetët e së Majtës nuk do ta mbështesin Afrim Gashin nga Alternativa p...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR