• e shtunë, 15 qershor 2024
Sa fitojnë deputetët në PE

Sa fitojnë deputetët në PE

Bruksel, 10 qershor 2024 (MIA) - Të gjithë deputetët e Parlamentit Evropian kanë të njëjtën pagë dhe...

Berisha e humbi pagën e deputetit, muajin e ardhshëm edhe mandatin

Berisha e humbi pagën e deputetit, muajin e ardhshëm edhe mandatin

Tiranë, 29 maj 2024 (MIA) -Kuvendi i ka ndërprerë Sali Berishës përfitimet financiare që i takon çdo...

Paga mesatare neto në mars 40.496 denarë

Paga mesatare neto në mars 40.496 denarë

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Paga mesatare mujore neto për të punësuar në mars të këtij viti arrin 40....

Para Gjykatës Kushtetuese dispozitat e kontestuara të ligjeve për pagat e gjykatësve dhe të anëtarëve të Këshillit gjyqësor

Para Gjykatës Kushtetuese dispozitat e kontestuara të ligjeve për pagat e gjykatësve dhe të anëtarëve të Këshillit gjyqësor

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Dispozitat e kontestuara të Ligjit për...

Taravari nga Struga premtoi rritjen e pagës minimale deri në 800 euro

Taravari nga Struga premtoi rritjen e pagës minimale deri në 800 euro

Strugë, 18 prill 2024 (MIA) - Luftën kundër migracionit me rritjen e pagës minimale prej 800 eu...

LSM: Është e turpshme që në shekullin e 21-të të lutemi për pagë, ditët në vijim do të radikalizojmë protestën

LSM: Është e turpshme që në shekullin e 21-të të lutemi për pagë, ditët në vijim do të radikalizojmë protestën

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Lidhja Sindikaliste e Maqedonisë (LSM) apelon që drejtuesit e NP "Pyjet...

Bojmacaliev: Janë siguruar financa për pagën bonus të cilën do ta paguajmë pas zgjedhjeve

Bojmacaliev: Janë siguruar financa për pagën bonus të cilën do ta paguajmë pas zgjedhjeve

Shkup, 4 prill 2024 (MIA)- Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev sot r...

Specializantët privat në protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Specializantët privat në protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Specializantët privat sot në orën 11 do të mbajnë protesta të qeta para...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR