• e mërkurë, 24 korrik 2024
MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Pagesa e mbështetjes financiare kryhet në bazë të evidencës së shfr...

Politiko: Hungaria ka vendosur kusht për zhbllokimin e pakos së ndihmës financiare për Ukrainën

Politiko: Hungaria ka vendosur kusht për zhbllokimin e pakos së ndihmës financiare për Ukrainën

Budapest, 9 janar 2024 (MIA) - Hungaria ka sinjalizuar se mund të heqë veton e pakos financiare të B...

Trençevska: Masat antikrizë nuk janë qëlime parazgjedhore, por për mbështetje të qytetarëve

Trençevska: Masat antikrizë nuk janë qëlime parazgjedhore, por për mbështetje të qytetarëve

Shkup, 30 nëntor 2023 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska thotë se m...

Gjermania do të dyfishojë ndihmën ushtarake për Ukrainën në tetë miliardë euro

Gjermania do të dyfishojë ndihmën ushtarake për Ukrainën në tetë miliardë euro

Berlin, 12 nëntor 2023 (MIA) - Koalicioni qeveritar në Gjermani vendosi të dyfishojë ndihmën ushtara...

Danimarka do t'i japë Ukrainës 777 milionë euro shtesë

Danimarka do t'i japë Ukrainës 777 milionë euro shtesë

Kopenhagë, 12 shtator 2023 (MIA) - Danimarka do t'i japë Ukrainës 5,8 miliardë kruna shtesë (77...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR