• e enjte, 25 korrik 2024
Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kur isha kryeministër, së bashku me mi...

Shpenzimet minimale në muajin prill ishin 49.384 denarë

Shpenzimet minimale në muajin prill ishin 49.384 denarë

Shkup, 9 maj 2023 (MIA) - Shpenzimet minimale te një familje katër anëtarëshe në prill arrinin 49.38...

Shpenzimet minimale mujore në mars janë 50.070 denarë

Shpenzimet minimale mujore në mars janë 50.070 denarë

Shkup, 7 prill 2023 (MIA) - Shpenzimet minimale të një familjeje në mars arritën 50.070 denarë, treg...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR