• e mërkurë, 24 korrik 2024
LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

LSM ju bën thirrje punëtorëve në protestë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë organizon protestë me rastin e Ditës...

Arrestohen të paktën tre persona për sjellje të dhunshme në protestën në Tiranë

Arrestohen të paktën tre persona për sjellje të dhunshme në protestën në Tiranë

Tiranë, 26 prill 2024 (MIA) - Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranë, e përcjellë me hedhje të...

Përleshje mes policisë dhe protestuesve, të cilët janë mes policisë dhe protestuesve, të cilët janë kundër taksës turistike për hyrje në Venecia

Përleshje mes policisë dhe protestuesve, të cilët janë mes policisë dhe protestuesve, të cilët janë kundër taksës turistike për hyrje në Venecia

Venecia, 25 prill 2024 (MIA) - Në Venecia sot ka ardhur deri në përleshje mes policisë dhe prot...

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) tradicionalisht më 1 Maj do të...

Të punësuarit në institucionet kulturore nga nesër në protestë për shkak të mospagesës së pagës së marsit

Të punësuarit në institucionet kulturore nga nesër në protestë për shkak të mospagesës së pagës së marsit

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Të punësuarit në institucionet kulturore nga nesër fillojnë me protesta...

Përfaqësuesit e Sindikatës së Shëndetësisë në takim me ministrin Demiri

Përfaqësuesit e Sindikatës së Shëndetësisë në takim me ministrin Demiri

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA)  - Përfaqësuesit e Sindikatës së Shëndetësisë të cilët u mblodh...

Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen e pagave konform marrëveshjeve kolektive

Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen e pagave konform marrëveshjeve kolektive

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Të punësuarit në kulturë druajnë se nuk do ta marrin rritjen konfor...

LSM më 2 prill në protestë për shkak të vendimit të Gjykatës së Lartë, do të protestojë edhe më 1 maj

LSM më 2 prill në protestë për shkak të vendimit të Gjykatës së Lartë, do të protestojë edhe më 1 maj

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë paralajmëron disa protesta në periudh...

Protestë e specializantëve, vijon takimi me përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë

Protestë e specializantëve, vijon takimi me përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Mjekët specializantë që protestuan sot para Ministrisë së Shëndetësisë k...

Mjekët e familjes nuk do të punojnë disa orë për shkak të vrasjes së mjekut në

Mjekët e familjes nuk do të punojnë disa orë për shkak të vrasjes së mjekut në "Zhelezarë"

Shkup, 25 mars 2024 (MIA)  - Mjekët e familjes të shëndetësisë private sot nga ora 12 deri në 1...

Protestë para selisë së Agjencisë së KB-së për Ndihmë të Refugjatëve Palestinezë në Jerusalem

Protestë para selisë së Agjencisë së KB-së për Ndihmë të Refugjatëve Palestinezë në Jerusalem

Jerusalem, 20 mars 2024 (MIA)  - Dhjetëra persona u mblodhën sot në një demonstratë para selisë...

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë protestojnë për shkak të mospagesës në kohë të pagave

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë protestojnë për shkak të mospagesës në kohë të pagave

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Të punësuarit në Postën e Maqedonisë sot e kanë shprehur revoltën e tyre...

Bllokadë dyorëshe në rrugën Prilep-Vitolishtë dhe protestë për shkak të moskujdesit për Mariovën

Bllokadë dyorëshe në rrugën Prilep-Vitolishtë dhe protestë për shkak të moskujdesit për Mariovën

 Prilep, 15 mars 2024 (MIA) - Sot nga ora 8 deri në orën 10 ishte bllokuar rruga rajonale Prile...

Ministria e Drejtësisë reagon ndaj protestës

Ministria e Drejtësisë reagon ndaj protestës "Stop për përmbaruesit"

Ministria e Drejtësisë reagoi në protestën "Stop për përmbaruesit", që u mbajt sot para ndërtesës së Ministrisë, e me...

Qytetarët në protestë të qetë kërkojnë që përmbaruesit t'i respektojnë ndryshimet ligjore me të cilat lëndët vjetërsohen

Qytetarët në protestë të qetë kërkojnë që përmbaruesit t'i respektojnë ndryshimet ligjore me të cilat lëndët vjetërsohen

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Më shumë qytetarë kanë parashtruar kërkesa me shkrim deri ministri i Dre...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR