• e enjte, 25 korrik 2024
Fshihet grafa

Fshihet grafa "kombësi" nga certifikata e lindjes, e kurorëzimit dhe e vdekjes

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Gjykata Kushtetuese e shfuqizoi pjesën "k...

Gjykata kushtetuese e hoqi pjesën e

Gjykata kushtetuese e hoqi pjesën e "nacionalitetit" në Ligjin për evidencën amë

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Gjykata kushtetuese në mbledhjen e sotme solli vendim me të cilin...

Gjykata Kushtetuese miratoi masë të përkohshme në çertifikatat e lindjes, martesës dhe vdekjes që të mos shkruhet kombësia

Gjykata Kushtetuese miratoi masë të përkohshme në çertifikatat e lindjes, martesës dhe vdekjes që të mos shkruhet kombësia

Shkup, 20 dhjetor 2023 (MIA) - Gjykata Kushtetuese ka vendosur që të inicojë procedurë në bazë të pj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR