• e shtunë, 15 qershor 2024
Toshkovski: Hapja e kalimit kufitar te Markova Noga do jetë i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit

Toshkovski: Hapja e kalimit kufitar te Markova Noga do jetë i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski gjatë ditës së sotme k...

Bojmacaliev: Ме mjete speciale dhe objekte të reja lundruese për mbikqyrje garantohet siguria e kufirit jugor dhe perëndimor

Bojmacaliev: Ме mjete speciale dhe objekte të reja lundruese për mbikqyrje garantohet siguria e kufirit jugor dhe perëndimor

Shkup, 22 mars 2024 (MIA) - Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev së b...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR